Zaman Yolcusunun Karısı (Türkçe Dublaj)

Tür : Bilim Kurgu / Romantik / Dram

Gösterim Tarihi : 9 Ekim 2009
Yönetmen : Robert Schwentke
Senaryo : Bruce Joel Rubin , Audrey Niffenegger (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Florian Ballhaus
Müzik : Mychael Danna
Yapım : 2009, ABD , 107 dk.
Oyuncular Rachel McAdams (Clare Abshire) , Eric Bana (Henry DeTamble) , Ron Livingston (Gomez) , Brooklynn Proulx (Genç Clare) , Arliss Howard (Richard DeTamble) , Hailey McCann (Alba) , Stephen Tobolowsky (Dr. David Kendrick) , Alex Ferris (Genç Henry)

Konusu:Macera ve doğa hayranı olan Henry Detamble’ın çok az rastlanan genetik bir hastalıkla mücadele etmektedir. Henry, istemsiz olarak hayatının bazı evrelerinde seyehat edebilmektedir. Bu alışık olmadığımız tarzdaki yolculukların birinde ilerde karısı olacak 7 yaşlarındaki Clare Abshire ile karşılaşır.

Resim ile ilgilenen Clare, seneler sonra bi daha görüştüklerinde epey zamandır beklediği Henry ile nikah masasına oturur. Başta Henry’nin aniden ortadan kaybolmalarının üstesinden gelebileceğini düşünen Clare giderek tek başına kalmaya başladıkça aşkını da sınamak zorunda kalacaktır.

Audrey Niffenegger’ın çok satan bilim-kurgu romanından sinemaya uyarlanan Zaman Yolcusunun Karısı, Rachel McAdams ve Eric Bana gibi başarılı isimleri bir araya getiriyor.

Bu yazı Uncategorized içinde yayınlandı ve , , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yorum bırakın